Меню
Кошница

За нас

Фирма  Вердестекстайл се занимава с производство и продажба на работни облекла, лични предпазни стредства, работни обувки, рекламни материали от текстил, спорни екипи и облекла за танци.

В зависимост от желанието на клиента и спецификата на дейността му,изработваме облекла по поръчка или поставяме фирмените знаци върху готови облекла, с които разполагаме в наличност.

За да предоставим по-голямо разнообразие в избора на работно облекло, работим и с утвърдени доставчици в Европа. Гарантираме бърза и качествена доставка до нашите клиенти.

Независимо от бранша, за който са предназначени, униформите се нуждаят от поставяне на фирмен знак, който е отличителен белег и реклама на фирмата. Брандирането на облеклата се извършва посредством трансферен печат, ситопечат и бродерия.

За нуждите на малки и големи предлагаме спортни екипи, които  се отличават със собствена идентичност: тениски, потници, суитчъри, ризи, шапки, спорни екипи за футбол и баскетбол, гуменки, ръкавици, топки, калци и други.

За школите по балет предлагаме трика, пачки, цвички,за школите по народни танци – стилизирани носии, поли, блузи,престилки.

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.