Меню
Кошница

Работни ватирани гащеризони

Топли работни костюми – комбинация от качество и функционалност!

Работният костюм за зимата може да осигури безопасна и удобна среда за работа при изключително ниски температури. Моделите работни гащеризони и работни костюми са проектирани съобразно ергономичността и съвременните изисквания за комфорт. Всички модели може да разгледате и онлайн. Те са представени на сайта www.verdestextile.com.

Ние разполагаме с богат избор от изолирани костюми, състоящи се от полу-панталони и сако. Моделите са оборудвани със сигнални ленти, контактни ленти и еластични маншети.

Продуктите на сайта Вердес Текстил:

Топлите работни костюми, ватирани работни гащеризони в каталога на verdestextile предлагат:

Функционалност.

Широки джобове, удобните качулки и регулируемите колани. Те правят моделите не само удобни за използване, но и изключително функционални;

Използване само на най-висококачествени материали.

Издръжливи тъкани, устойчиви на механични и климатични фактори с "дишащи" мембрани. Те се използват за работа в зимни условия.

Практичност.

Изолираните дрехи не изискват специални грижи и съхранение. Те са лесни са за употреба.

Изолация за костюми и ватирани работни гащеризони в зимни условия

Цената на един зимен работен костюм се определя от материалите, използвани за приспособяването му. Сред свойствата им е способността да преминава влага, да изтласкват потта и да не пречат на циркулацията на въздуха.

Каталогът онлайн verdestextile представя зимни костюми и ватирани работни гащеризони за работа със следните пълнежи:

Синтетичен пълнеж.

Не се деформира с активно износване, осигурява пълна топлоизолация. Препоръчва се за употреба до -20 ° C.

Мембрани от кухи влакна

Сред предимствата им са трайност, устойчивост на влага и достъпни цени. Той осигурява надеждна защита до -25 ° C, не губи формата си след сухо почистване и измиване.

Синтетични влакна с висока топлоизолация. Те са тънки и изолирани, 1,5 пъти по-топли от естествения пух. Свойства им са възможността за редовно измиване в домашни условия и запазване на топлината до -30 ° C, лекота.

Изберете и купете ватирани работни гащеризони на ниска цена

За да си купите зимен костюм с ватиран работен гащеризон на достъпна цена, трябва да посетите онлайн каталога на "verdestextile". Екипите от продавач-консултанти бързо обработват получените от клиентите заявки и организират доставката възможно най-скоро. Преди това ако е необходимо дават пълни инструкции и указания за всеки детайл по моделите.

Сред основните предимства за сътрудничеството са редовните отстъпки и промоции. От цените на едро, в целия спектър и професионалната помощ, могат да се възползват купувачите.

Това, което могат да очакват е топло, комфортно и безопасно работно облекло, заедно с ватирани работни гащеризони. Всичко това, може да разгледате в каталога на фирма "Вердес Текстил"!

Производител: Verdestextile Код на продукт: V0110
Ватиран полугащеризон  - основен модел, има един горен джоб с цип, два долни, един заден с капак и един инструментален.Моделът може да бъде с контрастна платка и паспел в горната част на предницата или едноцвете. Има ластик в талията.Изработва се по поръчка...
0.00лв
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)