Меню
Кошница

Работни готварски туники

Готварски туники от каталог Вердестекстил!

"ВердесТекстил“ предлага каталог за униформи за готвачи. Тук ще откриете най-добрите модели готварски туники.

От дълги години на пазара, ние събираме опит и подобряваме продуктите, за да постигнем качество от световна класа.

В нашия каталог ще намерите всичко необходимо за местния ресторантьорски бизнес. Ние доставяме униформи за ресторанти, закусвални, пицарии, кафенета. Предлагаме най-високо качество на продукти. Създадена по поръчка нашите артикули ще отговарят на най-високите стандарти за качество и постоянно ниво на обслужване.

Ние сме представители на световно признати брандове и производители. Предлагаме продукти от тяхно име. Въпреки голямата популярност и световното качество, цените остават лоялни, дори и за малки кафенета, ресторанти и хотели.

Всички униформи са оригинални и се доставят директно от производителя.

Качествено работно облекло за готвачи и кухненски работници е представено от невероятна колекция - колекция от туники за готвене, създадена през годините. Благодарение на работата на дизайнери и шивачите, нашият каталог представя най-добрите произведения. Всички модели готварски туники се вписват идеално към фигурата, а малки неща в детайлите, като местоположението на джобове, дължина на ръкавите и други правят нашите продукти практични и модерни.

Заедно с моделите туники за готвачи, имаме удоволствието да ви предложим продуктите в уникална форма.

Поръчайте облекло за сектора на услугите – готварски туники

Специалното облекло за сектора на услугите, където се отнася персонал бармани, сервитьори, готвачи и помощник-готвачи, трябва да бъде не само удобно и комфортно, но и да стане вид визитна картичка на компанията, където се използва. По този начин облеклото от сектора на хранително-вкусовата сфера трябва да има чист външен вид. Готварски туники трябва да изглеждат добре и да не задържат петна. Лесното почистване, изсушаване и намачкващи се материи трябва да са тяхна силна страна.

Заявки за готварски туники по поръчка

Облекло като готварски туники може да се заяви по поръчка. От сектора на услугите се използва широко от служители на хотели, кафенета и ресторанти, магазини. Като цяло такава униформа трябва да помогне на посетителите на тези заведения незабавно да разграничат служителите от другите посетители.

По правило облеклото за сектора на услугите е направено от леки тъкани, които позволяват на въздуха да преминава и да оставя свободно тялото да "диша". В допълнение, костюмите за сектора на услугите често са покрити със специални водоустойчиви съединения и импрегнирани отблъскващи мръсотията. Това е необходимо, за да се запази привлекателният вид за по-дълго.

Можете да закупите дрехи за сектора на услугите в нашия онлайн каталог на адрес: https://www.verdestextile.com. Само в нашия каталог ще откриете широка гама от всички видове работно облекло на различни цели. Всички продукти, представени в каталога, се произвеждат от най-добрите световни производители и напълно отговарят на високите изисквания и стандарти.

Производител: Verdestextile Код на продукт: V02
Готварска туника с едноредно закопчаване с тик-так копчета.Едноцветен модел. Изработва се по поръчка ...
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Мъжка готварска туника 02
Мъжка готварска туника-състав на плата-200гр.- опция за различни цветови комбинации..
0.00лв
Код на продукт: Готварска туника V01-2
Готварска туника V01-2-състав на плата 200гр.- с възможност за различни цветови комбинации..
0.00лв
Мъжка готварска туника V01 Мъжка готварска туника V01
На поръчка
Производител: Verdestextile Код на продукт: V01
Готварска туника основен модел. Двуредно закопчаване с тик-так копчета.Моделът може да бъде едноцветен или с контрастни ръкави и яка.Изработва се по поръчка...
0.00лв
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)