Меню
Кошница

Летни работни гащеризони

Работни гащеризони по поръчка

Предприятията и организациите, които се занимават с производство или предоставянето на услуги, оборудват служителите  си със специални дрехи. Това се дължи на редица фактори.

Преди всичко, работно облекло предпазва от наранявания при трудови злополуки и различни наранявания по време тяхното изпълнение, както и професионалните им задължения. Най-лесно е да купувате такива дрехи представени по поръчка. За това се грижи: VerdesTextile.

Ушиване на работни гащеризони по поръчки

В една или друга ситуация може да се наложи да поръчате гащеризони със специални свойства. Причините за индивидуализирането на формуляра могат да бъдат много различни.

Най-често приспособяването на гащеризоните по поръчка се диктува от факта, че тези дрехи трябва да бъдат различни, да имат лого на фирмата или просто специален дизайн. Също така е необходима поръчка за шиене на дрехи, ако няма определен размер, или просто трябва да направите корекции на моделите, които вече са в каталога на VerdesTextile.

Качествените продукти трябва да отговарят на няколко критерия:

Всички дрехи трябва да бъдат удобни за носене. В изработката на работно облекло, важна роля играе функционалността. Движенията трябва да са леки и не ограничавани, в противен случай ще е трудно да се изпълняват задачи по време на работа.

Цена - ако направите поръчка за ушиване на работно облекло за всички служители, мениджърите на Вердес Текстил могат да предложат известна отстъпка. Това значително ще спести от бюджета на организацията.

Сила - днес приспособяването на работното облекло към поръчката е специализацията на конкретна фирма производител, която има опит в тази конкретна област. Специалното облекло трябва да предпазва служителя от наранявания и да е издръжливо. Ето, защо залагайки на прецизност и качества, сигурно може да се доверите на опита, който имат VerdesTextile.

Ползи от избора на работни гащеризони онлайн

Най-лесният начин да направите поръчка за работно облекло е чрез интернет. Може да изберете опцията от каталога на Вердес Текстил или да предоставите скица с необходимия дизайн.

Опитните дизайнери ще се съобразяват с всички изисквания на клиента. Също така, поръчката за шиене на работно облекло ще отнеме малко време, при това няма да се налага да напускате офиса.

Летни гащеризони и полугащеризони - предистория

Първите летни работни гащеризони или по-скоро техният прототип се появяват през 1856 г. в Америка. Тогава компанията Levi Strauss & Co се занимава с производството на деним костюми, удобни и висококачествени, така че много скоро летните гащеризони стават една от най-популярните дрехи.

След Първата световна война, летните работни гащеризони стават популярни дрехи както за мъже, така и за жени.

Днес тези работни облекла са универсални, практични и красиви дрехи. Модерни те имат редица необходими защитни свойства, което позволява на служителите да изпълняват работата си в комфорт и безопасност.

Как да изберем работни гащеризони

Работните гащеризони са универсален елемент дрехи за всякакъв вид трудова дейност. Те се избират за всеки служител поотделно и отговарят на изискванията като безопасност и екологосъобразност.

Моделите могат да бъдат изработени от различни тъкани. Такива могат да са от естествени или синтетични влакна с различни импрегнации, поради които могат да бъдат постигнати определени свойства като устойчивост на влага, огнеустойчивост, защита от замърсяване и др.

Основното е, че дрехите трябва да са удобни и да не пречат на движенията.

В нашия онлайн каталог VerdesTextile може да изберете и купите при най-благоприятни условия. За корпоративни клиенти, предлагаме най-изгодни условия и най-преференциални цени.

Защо да купувате от онлайн каталог VerdesTextile

Нашите цени са по-ниски от тези при конкурентите. Всички заявки се правят по каталог и съобразно желанията на клиента.

Гарантираме ненадминато качество. Създаваме възможност за замяна на артикул в рамките на няколко дни.

Имаме специална бонусна програма, при която нашите лоялни клиенти получават отстъпка от всички последващи покупки.

За да купите летни работни гащеризони, не е нужно да напускате дома си. Ние самите ще доставим покупката, където посочите.

Купете от нас бързо, евтино, удобно!

Производител: Verdestextile Код на продукт: V0495
Цял работен гащеризон с множество джобове, наколенки и ластични перки на гърба.Моделът се изработва по поръчка в цвтове и плат по избор на клиента.Подходящо работно облекло за пролетта и есента...
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: V0494
Цял работен гащеризон, изработен от устойчив на износване плат и лесен за подръжка.Моделът има два скрити горни джоба, които се закопчават с цип, два долни, един заден с капак и един инструментален на крачола.Този артикул е много подходящ за работа в автосервизи и големи халета . Може д..
0.00лв
Производител: FAGEO Код на продукт: F527
Цял работен гащеризон - продукт на фирма Фагео.Моделът има множество функционални джобове - предните и стданичният са обемни с мехове, а горните се закопчават с цип за по-голяма сигурност.Гащеризонът е дуцветен,с контрастни детайли.Състав на плата :35/65% П/ПЕ, 240 гр.Срок на внос: 5..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Светлоотразителен полугащеризон Р210927
Светлоотразителен полугащеризон с преден джоб на гърдите с разделение за химикал ,два предни долни джоба , страничен джоб с капак  и допълнителен джоб за телефон ,заден джоб.Сигнални ленти 3М на крачолите и талията.Състав 65/35 ПЕ/П-280 гр. кв. мНалични номера; 46-64..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: V0112
Полугащеризон с допълнителен джоб за GSM. Има голям горен джоб, който е затворен  с капак и тик-так копчета и еин малък допълнителен джоб с мех.Два долни джоба, един заден с капак и един инструментален.Моделът се изработва по поръчка  в различни цветови комбинации, р..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: V0111
Полугащеризон с голям джоб, който се затваря с цип и капак.Контрастна горна платка и кант на капака.Моделът има два долни джоба, един заден с капак и един инструментален.Този артикул изработваме по поръчка в различни цветови комбинации, размери и ръстове  и от платове с разли..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: V0110
Полугащеризон основен модел. Има функционален преден джоб, който се закопчава с цип. Два предни джоба, един заден с капак и един инструментален.Този модел поддържаме на склад в тази цветова комбинация. Изработен е от плат със състав 205 гр. 65/35% П/ПЕ. Модела се изработва по поръчка в цветови к..
0.00лв
Производител: FAGEO Код на продукт: F1108
Едноцветен полугащеризон Fageo в шест цвята. Моделът е внос - има един голям горен джоб с цип, два задни и два странични с капаци .Има ластик в талията и копчета за регулиране на талията.  Изработен е от плат със състав 65/35% П/ПЕ. Срок на внос 3-4 работни дни.Размери : М, L, XL, XXL..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Полугащеризон Р031804
-състав 65/35 ПЕ/П-270 гр.-подсилени колене с джоб за наколенки-предна платка с голям джоб и вътрешен джоб-задни джобове с капаци-мнотофункционален страничен джобНалични размери;S-3XL..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Неватиран пПолугащеризон Р031904
Неватиран полугащеризон Р031904 със състав 65/35 ПЕ/П-270 гр.-Светлоотразителен паспел-мултифункционални странични джобове-задни джобове с капаци-голям джоб на предната платка-подсилени  колене с въжможност за поставяне на наколенкиНалични размери ;S-3XL..
0.00лв
Защитен комплект Защитен комплект
New
Производител: Verdestextile Код на продукт: Защитен комплект
Защитен комплект , произведен от хидрофобиран плат с воден стълб 100мм./кв.  м.Комплекта се състои от горна част с качулка и ластик на ръкавите и качулката, долна част с ластик на кръста и на крачолите.Подходящ за стоматологията и фармацевтиката.Комплекта подлежи на автоклав.Нал..
0.00лв
Защитен гащеризон с качулка Защитен гащеризон с качулка
New
Производител: Verdestextile Код на продукт: Защитен гащеризон с качулка
Защитен гащеризон с качулка , изработен от хидрофобирана материя.Моделът е изработен от плат със състав 100% ПЕ-140 гр., водо,киселино и вятъро устойчив.Качулката , ръкавите и крачолите завършват с ластик с цел по-голяма защите и комфорт при носене.Устойчивост на проникване на вода 400мм..
0.00лв
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)