Меню
Кошница

Зимни работни обувки и боти

Зимни работни обувки за мъже и жени – надеждна защита по всяко време!

Зимните работни обувки и ботуши са универсални защити за ходилата в екстремни условия на труд. Те гарантират максимални нива протектор, срещу неблагоприятни фактори. Използват се широко от хора с различни професии и предимно строителни, промишлени, инсталационни сфери на работа.

От каталога на ВердесТекстил,  може да разгледате и избирате каучукови работни ботуши, предназначени за всички климатични условия.

Сред моделите работни обувки, боти и ботуши ще откриете с кевларена пластина в ходилната част, композитно бомбе, лицева биволска хидрофобирана кожа, противоплъзгаща материя за ходилото от двуслоен полиуретан.

Работни обувки има от велур клас S3. Придружени от противоплъзгащо ходило с двуслоен полиуретан, композитно бомбе и кевларена пластина в ходилото.

За всички модели ниски работни обувки се от насят и следните характеристики: биволска кожа, масло-киселиноустоичиви, противоплъзгащо ходило от двуслоен полиуретан и съответните особености към всеки модел:

предпазно стоманено бомбе;

стоманено бомбе и пластина в ходилото;

композитно бомбе;

композитно бомбе и кевларена пластина в ходилото.

Многообразието на модели зимни боти и ботуши включва още модели с дълбок грайфер, водозащитни, ПВХ, устойчиви и противоплъзгащи на горива и масла подметки.

Сред основните характеристики на всички модели боти са биволска кожа и двуслоен полиуретан с противоплъзгащо ходило, допълнителни особености, съобразени с европейските стандарти за протектор:

стоманено бомбе;

стоманено бомбе и пластина в ходилото;

водоустойчиви със стоманено бобме и пластина;

Каталогът на verdestextile, включва класически модели за мъже и жени.

Асортиментът на нашия онлайн каталог представя още сабо, работни обувки, гумени ботуши, работни боти, които се различават по форма и цвят. Сред многообразието могат да бъдат намерени и поръчани модели в различни размери.

Критерии за качество на зимни работни обувки

Основният елемент на зимните обувки е главно безопасност по време на работа. Благодарение на него се предпазват ходилата от възможни повреди, наранявания и приплъзване. Подметката е изработена от висококачествени материали, термопластичен полиуретан, гума или порест каучук.

Критерии за безопасност на съвременните работни обувки:

устойчивост при внезапни температурни промени;

изолация от електричество;

устойчивост на агресивни съединения;

лекота на употреба;

лекота при грижи и съхранение.

Купете работни ботуши или зимни работни обувки от www.verdestextile.com, който отговаря на изискванията. Може да поръчате веднага. Ако имате трудности в избора или подаването на поръчка, свържете се със специалистите на посочения номер.

Изолация за зимни работни обувки

Основната задача на зимните обувки е да осигурят максимален комфорт при работа на открито или в неотопляеми промишлени помещения. Продуктите трябва да бъдат изолирани с някои от материалите:

Естествена кожа - тя осигурява не само надеждна защита срещу ниски температури, но и дарява комфорт на крака;

Тинсулейтом (синтетичен изолационен материал) – в превод означава тънки и изолирани. Сред предимствата му са лекотата, практичността и способността да се използват при и до -60 ° C;

Изкуствена кожа - препоръчва се за употреба извън сезона, не пречи на циркулацията на въздуха.

Изборът на обувки се определя от условията на предстоящата работа. Така че, когато работите в производство с висока влажност, препоръчваме да изберете водоустойчиви продукти, които надеждно защитават краката от влага и хипотермия.

Изберете изгодно работни ботуши за зимни условия!

На адрес www.verdestextile.com имате възможност за закупуване на зимни обувки на едро и дребно, онлайн, на достъпни цени. Сред предимствата ни са:

широка гама и богат арсенал продукти;

лесна навигация и избор;

помощ и консултации при избора (ако е необходимо).

Нашите клиенти определят начина на плащане и доставка. Ако искате лично да проверите надеждността и качеството на облеклото и обувките, свържете се с обслужващия персонал на онлайн каталога.

Безопасност, удобство и надеждност - най-доброто от "Verdes Textile"!

Работни обувки Ritmo S3 SRC
New
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни обувки Ritmo S3 SRC
Работни обувки високи , с композитно бомбе , абсорбираща влагата стелка , неметална пластина в подметката.Налични номера;37-47..
0.00лв
Код на продукт: 3300
Работни боти с композитно бомбе и кевларена пластина в ходилото, лицева хидрофобирана биволска кожа , противоплъзгащо ходило от двуслоен полиуретан.Размери : от 36-50..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни боти Р512100
Работни боте от непромокаема телешка кожа .Композитно бомбе , кевларена пластина в подметката .Ходило от двуслоен полиуретан , масло - киселино устойчиво , противоплъжгащо и антистатично.Износоустойчива и анатомично стелка.Отговарят на стандарт S3 SRCНалични номера :36-47..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни боти Р510700
Работни боти от непромокаема телешка кожа с композитно бомбе .Кевларена пластина в подметката , ходило от каучук /гума/, масло и киселино устойчиво , противохлъзгащо , антистатично , HRO- УСТОЙЧИВО НА +300 градуса по селзии.Стелка анатомична , дишаща и износоустойчива.Отговарят на с..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни боти Р510600
Работни боти от водоотблъскваща кожа , композитно бомбе , ходило от двуслоен полиуритан , масло и киселино устойчиво, противохлъзгащо , антистатично.Кевларена пластина в подметката , анатомична стелка /дишаща и износоустойчива.Дишаща подплата.Връзки "бързо откопчаване".Отговарят на станд..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни боти Р510000
Работни боти от непромокаем велур категория  S3 HRO SRCКомпозитно бомбе , кевларена пластина в обувката , каучукова подметка.Ходило масло - киселино устойчиво , противохлъзгащо и антистатично HRO- устойчиво на +300 градуса по целзий.стелка :анатомична , износоустойчива , "дишащ..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни боти велур Р510100
Работни боти велур , клас S1 SRCСтоманено бомбе , ходило от двуслоен полиуритан , масло-киселиноустойчиво , противоплъжгащо , антистатично.Налични номера :36-47..
0.00лв
Код на продукт: 2000
Основните характеристики за всички работни боти са биволска кожа и противоплъзгащо ходило от двуслоен полиуретан като всеки модел има допълнителни особености спямо европейските стандарти за защита:Модел 2271 S1 - стоманено бомбе.Модел 2253 S1P - стоманено бомбе и пластина в ходилото.Моде..
0.00лв
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)