Меню
Кошница

Санитарно и работно сабо

Сабо за безопасност, елегантна визия и комфорт по време на служебния дълг!

Фирма "Вердес Текстил" се превърна в един от първите каталози онлайн за българският пазар. На това място ще откриете професионално работно облекло и аксесоари за всяка професия.

Занимаваме се с онлайн продажба на работно облекло в цялата страна. Заявки може да направите, след като се запознаете в детайли с каталога verdestextile.com.

Нашата основна цел е да предоставим на потребителите качествени стоки на достъпна цена.

Специализираме в продажбата на едро и дребно и представяме медицински обувки, медицинско сабо, работни обувки, работно облекло, медицинско облекло, униформи, горни връхни дрехи и елеци и всичко за извънредни и/или екстремни условия.

Изобилие и асортимент в професионално сабо

Сред нашия богат асортимент ще откриете голям избор от полезни аксесоари.

Безопасните обувки, известни като сабо проектирани да се вписват добре, да изглеждат добре и да предлагат най-доброто представяне за работа.

Медицинското сабо е начело на иновациите и непрекъснато обновява с нови функции и материали.

Медицинско сабо се носи, както от мъже, така и от жени. То е предвидено за лекари, медицински сестри, санитари и общ медицински персонал.

Най-важната характеристика на автоклава е, че може да бъде горещ, стерилизиран или да намали риска от нежелани електростатични разряди.

Използването на полимерен каучук със странична аерация. Анатомичната подметка и интегрирана точкова абсорбаторна точка имат за цел да създадат максимална лекота и естествена позиция на ходилото, дори при извънредно стоене.

Предназначени за санитарна и болнична употреба, сабата са техническите доказани с качествата си. Техните характеристики, внимание към детайла и по-голям комфорт ги правят подходящи за най-трудните моменти по време на смяна.

Санитарните тъкани трябва да са удобни и подходящи за ежедневна и интензивна употреба, което позволява да прекарвате много време или да ходите, без да се уморите прекалено. Обувките тип сабо са предназначени за удобство в болнични заведения, за лекари, медицински сестри и общ медицински персонал. Тяхната роля е да създадат сигурност и защита, дори в среда на мокър под, разливи и други.

Най-важната характеристика на гумените санитарни обувки са, лекота на стерилизиране, почистване и максимална хигиена в отделения, където това е задължително условие.

Те са лесно приложими в операционна зала и реанимация. Друга важна характеристика на сабо е антистатичността, за да намалите риска от излишни електростатични разряди, като по този начин се улеснява комфортът на оператора и безопасността на пациента и оборудването.

Медицински ортопедични обувки сабо са проектирани, като се вземат предвид анатомичните характеристики на краката. Благодарение на своята анатомична форма, стелката поддържа напречните и надлъжните арки на краката, намалява претоварването на краката и глезените, подобрява стабилността при изправяне и ходене и намалява натоварването на гръбначния стълб.

Всички модели професионално сабо може да видите и на адрес: https://www.verdestextile.com.

Код на продукт: 1501
Санитарно дамско сабо от перфорирана естествена кожа и комфортна ортопедична стелка, полиуретаново противохлъзгащо ходило.Цветове : бяло и тъмно синьоРазмери: 35-40..
0.00лв
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)