Меню
Кошница

Летни работни и предпазни обувки

Купете летни обувки на изгодни цени!

Предлагаме гарантирано качество, висока издръжливост и надеждност. Това са предимствата на летните специални обувки, представени в специализирания каталог "Вердес Текстил".

Всички модели в онлайн каталога са сертифицирани в съответствие с най-високи стандарти.

При закупуването на летни обувки за безопасност (на едро и на дребно) е необходимо да се ръководите от условията и специфичните характеристики на професионалната дейност.

Имате ли трудности в избора си? Свържете се с нашите консултанти на посочената форма за контакт или телефонен номер.

Акценти в избора на летни обувки

Летните работни обувки са предназначени за използване при високи температури и затова трябва да осигуряват непрекъснат обмен на въздух. Вентилационните вложки, вътрешната облицовка и вътрешната подметка са изработени от естествени и леки материали.

Специалистите в "verdestextile" привличат вниманието върху основните моменти в избора на летни обувки. Те са:

Ниската подметка – тя трябва да бъде изработена от термопластичен полиуретан, гума или порест каучук;

За производството на обувки, предназначени за употреба при високи температури, се използват леки естествени материали;

Удобни шнурове и здрави закопчалки, които позволяват бързо да сменят обувките, ако е необходимо и веднага да се пристъпи към процес на работа. Едновременно с това осигуряват максимална защита на ходилата в екстремни или опасни условия.

Обувките, които се използват, през летните месеци, трябва да имат отлични свойства за почистване от замърсяване и водонепроницаемост. Такива трябва да осигуряват удобство на работника по време то на служебните задължения, както и лекота в последващо почистване.

Купете летни обувки за безопасност – наличност и качество

Онлайн веригата Вердес Текстил дава възможност за закупуване на летни обувки за безопасност на достъпни цени. Работим директно с официални производители, което позволява да не надценяваме стойността на продуктите и да ги предоставяме на всички клиенти.

Летни предпазни обувки

За Ваше удобство има няколко възможности за плащане и доставка на артикули на територията на страната. В каталога ще откриете подробно описание с реални снимки за всеки модел, което опростява избора на летни работни обувки.

С всеотдайност и загриженост за нашите клиентите, екипът на „Вердес Текстил“ ви поздравява!

Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни обувки съсстоманено бомбе клас S1
~~Категория: S1Лицева част: Телешка кожаБомбе: СтоманеноХодило: Гума, масло и киселинно устойчиво, противохлъзгащо, антистатично, HROКатегория: SRCКатегория: HROРазмери: 36-47..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни обувки със стоманено бомбе 500200
Работни обувки с велур.клас на защита S1P SRCстоманено бомбестоманена пластина в подметкатаходило от двуслоен полиоретан , масло и киселино устойчиви, противоплъзгащо и антистатично..
0.00лв
Код на продукт: Работни обувки със стоманено бомбе клас S1SRC
Категория: S1Лицева част: НабукБомбе: СтоманеноХодило: Двуслоен полиуретан, масло и киселинно устойчиво, противохлъзгащо, антистатичноКатегория: SRCРазмери: 36-47..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни обувки с композитно бомбе 500400
Работни обувки с клас на защита S3 SRC-лицева част набук-кевларена пластина в подметката-Ходило; двуслоен полиоретан,масло-киселино устойчиво,противохлъзгащо,антистатично-подплата-антиалергична , абсорбираща влагата-налични размери ; 36-47..
0.00лв
Код на продукт: 1000
За всички ниски работни обувки се от насят следните характеристики: биволска кожа, противоплъзгащо ходило от двуслоен полиуретан,масло-киселиноустоичиви  съответните особености за всеки модел:Модел 1161S1 има и предпазно стоманено бомбе.Mодел 1145S1P има стоманено бомбе и пластина ..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни обувки велур 502800
Работни обувки велур   S1P HRO SRC-лицева част велур-композитно бомбе-олекотени тип маратонка-анатомична дишаща стелка-ходило; гума,масло и киселино устойчиво, противохлъзгащо, антистатично HRO-цвят-черно-налични размери ; 36-47 ..
0.00лв
Производител: Verdestextile Код на продукт: Работни обувки без защита клас 01
~~Категория: O1Категория: SRCЛицева част: Велур с текстилХодило: Двуслоен полиуретан, масло и киселинно устойчиво, противохлъзгащо, антистатичноСтелка: Анатомична, "дишаща", износоустойчиваПодплата: Дишаща..
0.00лв
Код на продукт: 3600
Работни обувки  от велур клас S3. Противоплъзгащо  ходило от двуслоен полиуретан, кевларена пластина в ходилото и композитно бомбе.Допълнителен комплект връзки...
0.00лв
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)