Меню
Кошница

Сабо за хотели и камериерки

Вердес Текстил представя на вниманието на всички заинтересовани, специална колекция от обувки наречени "Професионална линия", тип сабо. Тя осигурява комфорт на краката.

Колекцията е предназначена за специалисти, работещи в областта на медицината, хотелиерството и ресторантьорството, както и за служителите във фитнес центрове, козметични салони и други професионалисти, чиято работа включва наличие на хлъзгави или мокри подови настилки.

Изберете и купете сабо, сега на достъпни цени!

Сабото е изработено от кожа с ниска, анатомична и удобна подметка. Някои модели са придружени от ниски токчета.

Сабо се избира и използва системно от хора работещи в медицината, обикновени граждани и персонал в хотели.

Висококачествените модели разполагат с ниска пета, която няма да умори ходилата, дори при продължителна смяна и натоварване.

Медицински тъкани.

Удобните обувки от естествена кожа разполагат и с каишка за регулиране и фиксиране на краката.

Ремъка се използва на две позиции. Перфорираният капак осигурява вентилация на краката.

Идеален избор за медицински специалисти, зъболекари, рентгенови работници и екипи в лаборатории. Също така за служители в изследователски институти, работещи в лаборатории.

Перфектен за басейни, сауни, спа и плажен отдих, както и при ежедневна употреба. Леките, удобни и издръжливи обувки ще ви осигурят комфорт и надеждност. Водоотблъскващият материал на саба, осигурява лекота в поддръжката и грижата.

Ергономично, леко и удобно сабо!

Никой не изпитва по-осезаема нужда от по-удобни ергономични обувки, отколкото хората, работещи в хотелиерския бизнес, организатори на кетъринг и служителите на медицински центрове.

Работното сабо ще ви даде всичко, от което се нуждаете и изцяло ще замести работните обувки. Този модел обувки е подходящ, както за жени, така и за мъже. Той е създаден на база оригинални модели и притежава всички необходими свойства за носене на работното място.

Работното сабо разполага с неподправен дизайн на подметката, който надминава стандартите на индустрията. Тази обувка има затворена предна част и отворена петата. Сабото осигурява допълнителна защита на метатарзалната кост. И разбира се, не бива да забравяме за комфорта.

Продуктът е изработен от иновативен материал, който предотвратява появата на неприятни миризми и е лесен за почистване.

Обувките тип сабо, предлагат на потребителите уникална комбинация от качество, комфорт и моден дизайн. Обувките сабо имат неповторими анатомични стелки, които повтарят формата на краката и създават усещане за стъпване в пясък. Те следват формата на ходилото, когато се разхождате и прекарвате една голяма част от деня си в тях.

Анатомичната форма на ортопедичните облицовки помага на краката да стоят в естествена позиция и поддържат ходилата по време на движения.

Производственият процес, включва използването на новаторска технология, чиято цел е да поддържа здравето на краката. Наред с това, основния принцип на Вердес Текстил предполага наличие на индивидуален подход към всеки произведен продукт, включително дизайн.

Тези принципи се прилагат, чрез иновативен, подобрен дизайн и използват висококачествени материали в производствения процес.

Екипът на Вердес Текстил ви пожелава леки дежурства и комфорт през цялата работна смяна!

Код на продукт: 1501
Санитарно дамско сабо от перфорирана естествена кожа и комфортна ортопедична стелка, полиуретаново противохлъзгащо ходило.Цветове : бяло и тъмно синьоРазмери: 35-40..
0.00лв
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)